RAK MOKRAĆNOG MJEHURA

03:20:00 Fb 1 Comments


 RAK MOKRAĆNOG MJEHURA

Rak mokraćnog mjehura najčešći je tumor mokraćnog sustava. Trostruko je češći u muškaraca, a najčešće se poja­vljuje oko 70. godine života, što ne isk­ljučuje i mogućnost pojave u znatno ra­nijoj dobi. Bolest u početku ne daje ni­kakve znakove ili se, eventualno, javi krv u mokraći. S razvojem bolesti javlja se upala mjehura, zastoj mokraće, bo­lovi i drugi znakovi.
ČAJ OD VRBOLIKE
Ova biljka djeluje čudotvorno kod raka mokraćnog mjehura pa početne stadije bolesti može čak i izliječiti. Za pripremu čaja uzimati, po mogućnosti, svježu biljku, i to cvjetove, i stabljiku. Jednu šalicu čaja popiti ujutro ma prezan želudac, a drugu prije večere. Svakoj šalici čaja dodati jednu žličicu švedske gorčice. 

1 komentar:

  1. Hvala na informaciji o čaju, nisam se još s njime susreo, sa švedskom grenčicom jesam.

    Pišem blog također o ljekovitoj biljci koja je mnogima pomogla u izlječenju od raka (godinama je nažalost bila skrivana od javnosti), a može se koristiti i za prevenciju, za podizanje imuniteta, ima i antibakterijsko djelovanje, antivirusno, umirujuće itd. Biljka se zove graviola, dolazi iz Južne Amerike originalno, a poznavali su je i tamošnji Indijanci te stoljećima koristili. Pišem blog pa me slobodno posjetite ili dodajte u bookmark, vjerujem da će netko pročitati kome baš treba. Na blogu pišem i iskustva ljudi kojima je graviola pomogla u izlječenju. Adresa: cudesna-graviola.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši